Ο πρόεδρος της HOTREC Jens Zimmer Christensen στο Χ&Τ: Χρειάζεται στήριξη της τουριστικής βιομηχανίας από Ε.Ε. και κυβερνήσεις | VIDEO

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Αγαπώ την Ελλάδα και έχω ταξιδέψει πολλές φορές στην χώρα, λέει στην κάμερα του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ο πρόεδρος της HOTREC Jens Zimmer Christensen, ο οποίος συμμετείχε στις εργασίες του International Hospitality Forum που διοργάνωσε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος.

© ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Όπως λέει ο πρόεδρος της HOTREC, ο οποίος διεκδικεί σταθερά και σθεναρά τα δίκαια του κλάδου, “Η ξενοδοχειακή δραστηριότητα επλήγη ιδιαίτερα από την πανδημία Covid, περισσότερο ίσως από κάθε άλλη και δυστυχώς δεν είναι ξεκάθαρο τι μέλλει γενέσθαι. Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος, αλλά οι εκτιμήσεις για ανάκαμψη ίσως μετατίθενται στο 2024, 2025…”.

Αναφερόμενος στις ενισχύσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των εθνικών κυβερνήσεων ο πρόεδρος της HOTREC δηλώνει όχι ευχαριστημένος και τονίζει ότι υπάρχουν παρανοήσεις αναφορικά με τις ενισχύσεις. Απευθυνόμενος δε στις εθνικές κυβερνήσεις τονίζει ότι θα πρέπει να αποφασίσουν ξεκάθαρα, ποιες επιχειρήσεις θα ενισχύσουν και με ποιά ποσά.

Για το θέμα του ευρωπαϊκού πιστοποιητικό, ο κ. Jens Zimmer Christensen τονίζει ότι ήταν μια “έξοχη ιδέα του Έλληνα πρωθυπουργού” και ότι ο εμβολιασμός είναι απαραίτητος για την επανεκκίνηση της Οικονομίας.

Απευθυνόμενος στους Έλληνες ξενοδόχους, τονίζει ότι θα πρέπει να εμπιστεύονται το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος και τον πρόεδρο Αλέξανδρο Βασιλικό που μάχεται για τον κλάδο και να είναι αισιόδοξοι ότι ο Τουρισμός θα “επιστρέψει”.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Jens Zimmer Christensen και στο κανάλι του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, στο youtube.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *