Συνάντηση Κουντουρά με τον πρέσβη της Σερβίας Dusan Spasojevi

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Τρόπους ενίσχυσης της διμερούς τουριστικής συνεργασίας και την αύξηση των εκατέρωθεν τουριστικών ροών, συζήτησαν σε συνάντησή τους η υπουργός Τουρισμού, κα. Έλενα Κουντουρά, και ο πρέσβης της Σερβίας στην Ελλάδα, κ. Dusan Spasojevic.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας και Σερβίας, στη Θεσσαλονίκη και της υπογραφής της συμφωνίας διμερούς τουριστικής συνεργασίας.

Η υπουργός επισήμανε ότι η Σερβία αποτελεί μία δυναμική αγορά για τον ελληνικό τουρισμό και σε υλοποίηση ενός πολύ στοχευμένου προγράμματος καταγράφεται διψήφια αύξηση των τουριστικών αφίξεων στην Ελλάδα, την τελευταία τριετία.

Από την πλευρά του ο πρέσβης της Σερβίας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο διαρκώς αυξανόμενο τουριστικό ρεύμα προς την Ελλάδα και στο υψηλό ενδιαφέρον των Σέρβων επισκεπτών για νέους τουριστικούς προορισμούς στη χώρα μας.

Επίσης, συζήτησαν για τη συμμετοχή της Ελλάδας, ως τιμώμενη χώρα, στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Σερβίας, IFT 2018, την ερχόμενη εβδομάδα, στο Βελιγράδι, που είχε συμφωνηθεί τον περασμένο Ιούλιο στη Θεσσαλονίκη. Ο Ε.Ο.Τ. συμμετέχει στην έκθεση με περίπτερο και με μεγάλο αριθμό συνεκθετών περιφερειών από όλη την Ελλάδα. Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει στην έκθεση, η υπουργός Τουρισμού, η οποία έχει προγραμματίσει διαδοχικές συναντήσεις και επαφές για την δυναμική προώθηση και προβολή του ελληνικού τουρισμού στην τουριστική αγορά της Σερβίας.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *