Το Καστελόριζο περιλαμβάνει στους προορισμούς της για το 2023 η Explora Journeys

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Explora Journeys παρουσίασε την πρώτη ολιγομελή σειρά εκδρομών ως μέρος της Μεσογειακής Εναρκτήριας Συλλογής Ταξιδιών του Explora I, που περιλαμβάνει το Καστελόριζο στους προτεινόμενους προορισμούς.

Οι εκδρομές, που ονομάζονται Destination Experiences, είναι προσαρμοσμένες για δύο έως 25 επισκέπτες και διαθέτουν αποκλειστικές, εκτός πεπατημένης συναντήσεις, που επιτρέπουν στους επισκέπτες να ανακαλύψου πλήρως κάθε προορισμό.

Η πολυτελής ταξιδιωτική μάρκα έχει προσθέσει περιηγήσεις σε μεσογειακές τοποθεσίες, όπως η Ίμπιζα στην Ισπανία, το Κάλβι στην Κορσική και το Καστελόριζο στην Ελλάδα.

Οι εκδρομές κατηγοριοποιούνται σε πέντε διαφορετικούς τύπους ενδιαφέροντος, οι οποίοι, σύμφωνα με το brand, θα βοηθήσουν στην “επιμέλεια των απόλυτα εξατομικευμένων εμπειριών”, και είναι διαθέσιμες για κράτηση ως μέρος της Μεσογειακής Εναρκτήριας Συλλογής Ταξιδιών, με αναχωρήσεις που ξεκινούν από τις 31 Μαΐου 2023.

Μιλώντας σχετικά, ο Michael Ungerer, διευθύνων σύμβουλος της Explora Journeys, δήλωσε: “Η εφευρετικότητα των εξειδικευμένων εμπειριών προορισμού που δημιουργούνται από την Explora Journeys θα ξεπεράσει τις προσδοκίες, οδηγώντας τους επισκέπτες μας σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας, κοινωνικής και ενεργητικής ανακάλυψης, ολοκλήρωσης και εμπλουτισμού, χαρίζοντάς τους μια ξεχωριστή ευεξία”.

“Η Explora Journeys δεσμεύεται να προσφέρει εμπνευσμένο και βιώσιμο τουρισμό, καθώς προσπαθούμε να αφήσουμε ένα θετικό αποτύπωμα για την επόμενη γενιά”, πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Sacha Rougier, επικεφαλής σχεδιασμού δρομολογίων και εμπειρίας προορισμών, δήλωσε: “Συνδυάζοντας την πολυτέλεια και την περιπέτεια, η Explora Journeys θα εξασφαλίσει μια μοναδική εμπειρία.  Η Explora Journeys συνέδεσε τους ταξιδιώτες με τις μοναδικές εμπειρίες προορισμού μιας ζωής και ανυπομονούμε να προσφέρουμε αυτές τις αυθεντικές, καθηλωτικές και μεταμορφωτικές εμπειρίες στους επισκέπτες μας”.

Η Explora Journeys αντιπροσωπεύει τη φιλοδοξία και το μακροχρόνιο όνειρο του ομίλου MSC και της οικογένειας Aponte να δημιουργήσουν μια μεταμορφωτική εμπειρία και επωνυμία πολυτελών ταξιδιών στον ωκεανό, που επαναπροσδιορίζει την κατηγορία της πολυτελούς κρουαζιέρας.

Το Explora I, το πρώτο από τα τέσσερα πολυτελή πλοία της εταιρίας, θα αποπλεύσει το 2023, με τα υπόλοιπα πλοία να είναι έτοιμα να ακολουθήσουν το 2024, το 2025 και το 2026.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *