tui

TUI Γερμανίας: Ανοικτή πλέον η “ευρωπαϊκή” Μεσόγειος | Μετά την Ελλάδα, ανοίγουν Ιταλία και Πορτογαλία και αύξηση προσφοράς στα Κανάρια

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Μετά τη Μαγιόρκα και την Ελλάδα, τα Κανάρια Νησιά, η Πορτογαλία και η Ιταλία ξεκινούν επίσης τη θερινή περίοδο. «Σιγά-σιγά, οι μεσογειακοί προορισμοί ανοίγουν ξανά στα τουριστικά ταξίδια. Η άρση της ταξιδιωτικής προειδοποίησης για τα Κανάρια Νησιά είναι ένα σημαντικό βήμα και ξεκινούν επίσης τα ξενοδοχεία μας στην Πορτογαλία και την Ιταλία. Εκτός από τις Βαλεαρίδες Νήσους, τα Κανάρια Νησιά και την Ελλάδα, Πορτογαλία και Ιταλία συγκαταλέγονται στις καλύτερες αγορές στη Μεσόγειο. Βλέπουμε αυξανόμενες κρατήσεις για όλους τους προορισμούς και σε όλα τα κανάλια πωλήσεων. Μόνο την περασμένη εβδομάδα καταγράψαμε σημαντική αύξηση των κρατήσεων σε σύγκριση με το καλοκαίρι του 2019″, λέει ο Marek Andryszak, διευθύνων σύμβουλος της TUI Γερμανίας.

Τα Κανάρια Νησιά αγαπημένος προορισμός για το Καλοκαίρι

“Από την άρση της ταξιδιωτικής προειδοποίησης, η ζήτηση αυξήθηκε απότομα, έτσι ώστε τα Κανάρια Νησιά, μαζί με τη Μαγιόρκα, να είναι σήμερα μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές διακοπών”, λέει ο Andryszak.

ksd PRIMAGEL TUI
adv

Και διευκρινίζει: Τα Κανάρια Νησιά απευθύνονται σε όλες τις ομάδες-στόχους και έχουν υψηλή ζήτηση από ζευγάρια, οικογένειες και μεμονωμένους ταξιδιώτες. Κατά τη χειμερινή περίοδο, τα νησιά είχαν ήδη αποδείξει ότι οι υγιεινή και τα πρωτόκολλα λειτουργούν και ότι είναι δυνατές οι διακοπές. Τα Κανάρια Νησιά ξεκινούν τώρα τη θερινή περίοδο – περίπου 1.000 ξενοδοχεία είναι διαθέσιμα για κράτηση μέσω της TUI. Ο κορυφαίος τουριστικός όμιλος στον κόσμο εκπροσωπείται με όλες τις δικές του μάρκες ξενοδοχείων, συμπεριλαμβανομένων δύο Robinson club και ενός TUI Magic Life, καθώς και έξι TUI Blue και πέντε TUI Kids Clubs. Η αλυσίδα RIU έχει επίσης 17 ξενοδοχεία στα Κανάρια Νησιά.

Ένα άλλο πλεονέκτημα: η υποδομή στις Καναρίους Νήσους για την ταχεία δοκιμή αντιγόνων πριν από το ταξίδι επιστροφής είναι εκτεταμένη. Σε πολλά ξενοδοχεία TUI, οι δοκιμές προσφέρονται είτε απευθείας στο ξενοδοχείο είτε σε άμεση γειτνίαση.

Περισσότερες πτήσεις προς τους ηλιόλουστους προορισμούς

Πολλές πτήσεις προς τα Κανάρια Νησιά έχουν ήδη ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο της Πεντηκοστής. Οι πρόσθετες πτήσεις πετούν από το Ντίσελντορφ, την Φρανκφούρτη και το Αννόβερο. Λόγω της μεγάλης ζήτησης, θα ξεκινήσουν περαιτέρω πτήσεις από Saarbrücken και Leipzig προς Γκραν Κανάρια και Φουερτεβεντούρα από τον Ιούνιο. Η TUI fly, εκτελεί περισσότερες από 70 πτήσεις την εβδομάδα προς τα Κανάρια Νησιά, από τις οποίες μόνο τα Γκραν Κανάρια εξυπηρετούνται πέντε φορές την εβδομάδα από το Ντίσελντορφ και τη Φρανκφούρτη. Στην Πορτογαλία τα πρώτα αεροπλάνα προσγειώθηκαν στις 29 Μαΐου. Από τον Ιούνιο, η TUI fly θα πετάει στο Faro και το Funchal δέκα φορές την εβδομάδα. Στη συνέχεια θα υπάρχουν περισσότερα από 1.300 ξενοδοχεία για να διαλέξουν οι τουρίστες στην Πορτογαλία, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων Robinson Quinta da Ria και του TUI Blue Falesia στο Algarve και των TUI Blue Madeira Gardens στη Μαδέρα.

Πολλά δημοφιλή ξενοδοχεία της εταιρίας στην Ιταλία θα ανοίξουν τις επόμενες ημέρες. Οι τουρίστες μπορούν να κάνουν κράτηση για περισσότερα από 5.000 ξενοδοχεία. Τα Robinson Apulia και το TUI Magic Life Calabria είναι ιδιαίτερα δημοφιλή.

Τα ξενοδοχεία της TUI με ανυπομονησία θα καλωσορίσουν τους επισκέπτες

Ακριβώς με την επανεκκίνηση, τα ξενοδοχεία και τα κλαμπ TUI brand υποδέχονται και πάλι τους Γερμανούς επισκέπτες. Όλα είναι ανοιχτά στις διάφορες επιθυμίες και ανάγκες των τουριστών, είτε για τηλεργασία, είτε για ένα χαλαρό οικογενειακό διάλειμμα με κολύμπι στη Μεσόγειο.

Το TUI Blue Falesia στο Αλγκάρβε προσφέρει δωμάτια με εξοπλισμό γραφείου, κάτω από φοίνικες αυτή τη θερινή περίοδο. Το TUI Blue Falesia βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία πάνω από μια από τις πιο όμορφες παραλίες του Αλγκάρβε, και είναι το ιδανικό ξενοδοχείο διακοπών για ενήλικες που αναζητούν χαλάρωση. Το ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες προσφέρει στους επισκέπτες του πιάτα εμπνευσμένα από την Πορτογαλία, ευεξία στο σώμα και αισθήσεις στο σπα BLUE, ένα αθλητικό πρόγραμμα και έναν φιλόξενο χώρο πισίνας.

Οι παραθεριστές είναι πλήρως ευέλικτοι κατά την κράτηση στην TUI

«Οι ανάγκες των παραθεριστών έχουν αλλάξει, η ευελιξία είναι πολύ πιο σημαντική από την τιμή», λέει ο Andryszak. Για μέγιστη ασφάλεια και ευελιξία στον προγραμματισμό ταξιδιών, οι πελάτες ταξιδιωτικών πακέτων της εταιρίας απολαμβάνουν δωρεάν ταξιδιωτική προστασία Covid Protect. Με την ευέλικτη χρέωση, τα ταξίδια της εταιρίας μπορούν να ακυρωθούν δωρεάν έως και 14 ημέρες πριν την άφιξη.

Τιμές

Κανάρια Νησιά: Μια εβδομάδα στο TUI Magic Life Fuerteventura (άνοιγμα στις 22 Μαΐου) κοστίζει από 721 ευρώ ανά άτομο με πτήση και all inclusive. Μια εβδομάδα στο RIU Papayas στα Γκραν Κανάρια (άνοιγμα στις 20 Μαΐου) μπορεί να γίνει κράτηση με πτήσεις και all inclusive από 633 ευρώ ανά άτομο.
Πορτογαλία: Μια εβδομάδα στο TUI Blue Falesia (άνοιγμα στις 21 Μαΐου) με ημιδιατροφή και κόστος πτήσης ανέρχεται σε 807 ευρώ ανά άτομο. Μία εβδομάδα στο Robinson Quinta da Ria με πτήση και συνολικό κόστος από 1.455 ευρώ ανά άτομο.
Ιταλία: Μια εβδομάδα στο TUI Magic Life Calabria (άνοιγμα στις 28 Μαΐου) κοστίζει από 931 ευρώ ανά άτομο με πτήση και all inclusive. Μια εβδομάδα στο TUI Blue Selection Το Tuscany Resort Castelfalfi κοστίζει από 936 ευρώ ανά άτομο με πρωινό.

Η TUI Deutschland GmbH είναι η μεγαλύτερη εταιρία στην γερμανική ταξιδιωτική αγορά και είναι πλήρως θυγατρική του TUI Group, του μεγαλύτερου τουριστικού ομίλου στον κόσμο με έδρα τη Γερμανία. Εκτός από τη βασική μάρκα TUI, πολλοί άλλοι γνωστοί ταξιδιωτικοί πράκτορες και μάρκες, όπως airtours και l’tur, καθώς και ειδικοί όπως η Gebeco, ανήκουν στην TUI Deutschland GmbH. Έτσι, η TUI καλύπτει ολόκληρο το φάσμα των ταξιδιών από premium έως οικονομικά.

Ο ηγέτης της τουριστικής αγοράς στη Γερμανία έχει περίπου 10.000 υπαλλήλους και 500 δικά του καταστήματα.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *