Ξεχωριστά επιχειρηματικά δώρα διά χειρός Box Postale

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Προϊόντα που «μιλάνε» στην καρδιά, τιμώντας τον φυσικό πλούτο της χώρας μας, εκλεκτά, ελληνικά προϊόντα, που προβάλλουν τις αξίες της ελληνικής γης, στηρίζουν τους τοπικούς παραγωγούς και αναδεικνύουν το πνεύμα νέων καλλιτεχνών και δημιουργών, αποτελώντας, παράλληλα, μια ξεχωριστή πρόταση δώρου. Box Postale

Χιλιάδες ιδέες και προτάσεις σε ελκυστικές συσκευασίες, ειδικά διαμορφωμένες για να αποτελέσουν μια ολοκληρωμένη πρόταση δώρου.

Στη συλλογή της εταιρίας θα ανακαλύψετε τα καλύτερα, από κάθε περιοχή της χώρας, προϊόντα, εκλεπτυσμένα, χειροποίητα αντικείμενα, μικρά έργα τέχνης που μπορείτε να τα προσφέρετε σαν επιχειρηματικά δώρα, δώρα καλωσορίσματος και αναμνηστικά, που έχουν διάρκεια στον χρόνο και σίγουρα θα αποτελέσουν ένα ιδιαίτερο επικοινωνιακό «εργαλείο».

Αποχαιρετίστε τους πελάτες των ξενοδοχείων σας με ένα αναμνηστικό δώρο, πείτε ένα ευχαριστώ σε έναν συνεργάτη σας με ένα επιχειρηματικό δώρο, στείλτε το μήνυμά σας με ένα μοναδικό δώρο, που μόνο η Box Postale μπορεί να σας προτείνει.

Η εταιρία έχει τη δυνατότητα να κάνει ακόμα πιο προσωπικά αυτά τα δώρα, τυπώνοντας το εταιρικό λογότυπο της εταιρίας σας ή ακόμη και κάποιο ιδιαίτερο μήνυμα.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *