money tourism copyright photo
money tourism copyright photo

Ξεκινάει από τις 26 Ιουνίου, με Τουρκία, η Corendon

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Από τις 26 Ιουνίου η Corendon ξεκινάει το καλοκαιρνό πτρόγραμμα διακοπών της από την Τουρκία και σε περιορισμένο αριθμό προορισμών.

Οι πελάτες της Corendon, θα κάνουν τεστ για τον κορωνοϊό λίγο πριν από την πτήση τους, σε μια εγκατάσταση κοντά στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ. Στη συνέχεια, η Corendon διασφαλίζει ότι οι παραθεριστές δεν θα έρχονται σε επαφή με πιθανές πηγές μόλυνσης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στο ξενοδοχείο διακοπών τους. Αυτό ισχύει για τη μεταφορά από το αεροδρόμιο, το check-in, την πτήση και τη μεταφορά στο ξενοδοχείο all-inclusive. Στο ξενοδοχείο τους, οι επισκέπτες μπορούν στη συνέχεια να απολαύσουν τις διακοπές τους χωρίς να ανησυχούν για κοινωνικές αποστάσεις από άλλους επισκέπτες. Η μόνη προϋπόθεση είναι ότι δεν θα έχουν την δυνατότητα εξόδου από το ξενοδοχείο, κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, επειδή η ασφάλεια των επισκεπτών του ξενοδοχείου δεν θα είναι πλέον εγγυημένη.

Όλα αυτά βέβαια που ανακοίνωσε η εταιρία, τελούν υπό την προϋπόθεση της άδειας πραγματοποίησης πτήσεων και μάλιστα εκτός της ζώνης Schengen.

CorendonΟ Steven van der Heijden, Διευθύνων Σύμβουλος της Corendon δήλωσε σχετικά: «Διακοπές όπου πρέπει να κρατήσετε απόσταση 1,5 μέτρων ή να φοράτε μάσκες δεν είναι διακοπές για εμάς. Θέλουμε οι πελάτες μας να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους και θα το φροντίσουμε από τις 26 Ιουνίου. Τόσο κατά τη διάρκεια της πτήσης, όσο και στο ξενοδοχείο, οι επισκέπτες μας μπορούν να χαλαρώσουν όπως και υπό κανονικές συνθήκες. Ο μόνος περιορισμός είναι ότι οι επισκέπτες δεν μπορούν να φύγουν από το θέρετρο γιατί δεν θα μπορούμε πλέον να εγγυηθούμε την ασφάλειά τους. Η εμπειρία έχει δείξει, ωστόσο, ότι πολλοί πελάτες συχνά δεν εγκαταλείπουν το θέρετρο κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, επειδή προσφέρει τα πάντα. Ως εκ τούτου, υποθέτουμε ότι η πλειονότητα των παραθεριστών μας θα ήθελαν να το κάνουν ξανά για να περάσουν ξανά ξέγνοιαστες διακοπές”.

Όπως υποστηρίζει η Corendon, οι οδηγοί λεωφορείων στο Schiphol, οι πιλότοι και το πλήρωμα καμπίνας της Corendon Dutch Airlines και οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου, εξετάζονται τακτικά για κορωνοϊό. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, θα παρέχονται κανονικές υπηρεσίες και οι παραθεριστές μπορούν να ταξιδεύουν χωρίς μάσκα. Ούτε θα πρέπει να διατηρούν απόσταση 1,5 μέτρων.

Η Τουρκία πρώτος προορισμός

Η Corendon μπορεί να προσφέρει τις διακοπές “χωρίς κορωνοϊό” μόνο εφόσον έχει τον έλεγχο ολόκληρου του ταξιδιού. Αυτό σημαίνει ότι όλη η αλυσίδα του ταξιδιού, θα πρέπει να γίνεται με την εταιρία, με τα δικά της αεροπλάνα και σε δικά της ξενοδοχεία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο πρώτος προορισμός θα είναι η Αττάλεια στην τουρκική Ριβιέρα, όπου ο ταξιδιωτικός οργανισμός διαθέτει πολλά ξενοδοχεία all-inclusive.

primagel
adv

Τις επόμενες εβδομάδες, θα πραγματοποιηθούν διαβουλεύσεις με τις αρχές σε άλλους προορισμούς, προκειμένου να είναι σε θέση να προσφέρουν διακοπές και εκεί. Στα παραδείγματα περιλαμβάνονται η Ίμπιζα και το Κουρασάο, όπου η Corendon έχει επίσης τα δικά της θέρετρα. Στην περίπτωση του Κουρασάο, θα πραγματοποιούνται διαβουλεύσεις με την KLM, η οποία εκτελεί τις πτήσεις. Η Σαρδηνία και η Σικελία είναι επίσης πιθανοί υποψήφιοι για αυτό το πρόγραμμα και διάφοροι άλλοι προορισμοί έχουν επίσης εκφράσει το ενδιαφέρον τους για επανεκκίνηση του τουρισμού με αυτόν τον τρόπο.

Η Corendon

Η Corendon είναι ηγετική ομάδα ταξιδιωτικών πρακτορείων στην Ολλανδία και το Βέλγιο. Ιδρύθηκε το 2000, προσφέρει ολοκληρωμένες εμπειρίες διακοπών για περισσότερους από 750.000 πελάτες, με κύκλο εργασιών 515 εκατ. Ευρώ.

Tο fund Triton απέκτησε πέρυσι το καλοκαίρι τις τουριστικές δραστηριότητες της Corendon Holiday Group, μέσω της Sunweb Group (Sunweb), εταιρείας που αποκτήθηκε μόλις τον  Μάρτιο 2019, από το μεγάλο επενδυτικό Fund. Οι tour operators Sunweb και Corendon, είναι οι δύο από τους τρεις μεγάλους ταξιδιωτικούς οργανισμούς της Ολλανδίας (ο άλλος είναι η TUI).

Το Sunweb Group

Το Sunweb Group είναι μία από τις κορυφαίες ταξιδιωτικές ομάδες στην Ευρώπη. Αποτελεί την κινητήρια δύναμη πολλών εμπορικών σημάτων που λειτουργούν σε οκτώ διεθνείς αγορές: Κάτω Χώρες, Βέλγιο, Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Γαλλία.

Η Sunweb είναι η ναυαρχίδα της ομάδας. Η Sunweb είναι ένας καθαρός παίκτης online για πακέτα διακοπών προς προορισμούς για ήλιο και Xειμώνα. Η Sunweb Group απασχολεί περίπου 500 άτομα και αποστέλλει περισσότερους από 400 αντιπροσώπους σε διάφορους προορισμούς διακοπών για να υποστηρίξει τους πελάτες της με ετήσιο κύκλο εργασιών περίπου 600 εκατομμυρίων ευρώ.

To Sunweb Group έχει πανευρωπαϊκή ταυτότητα: έδρα στην Ολλανδία και την Ελβετία, ανάπτυξη λογισμικού και ιστοσελίδων στη Girona και διάφορα γραφεία πωλήσεων στην Ευρώπη.

Ο συνδυασμός μιας συγκεντρωτικής οργάνωσης, ενός μοναδικού portfolio ξενοδοχείων με απευθείας συμβόλαια, ενός μεγάλου αριθμού αεροπορικών θέσεων και ενός ισχυρού ψηφιακού online επιχειρησιακού μοντέλου, έχει οδηγήσει σε ένα εκατομμύριο ευχαριστημένους πελάτες για το Sunweb Group πέρυσι.

Ο όμιλος Sunweb αποκτήθηκε από την Triton Fund V τον Φεβρουάριο του 2019.

Η Triton

Από την ίδρυσή της το 1997, η Triton έχει ιδρύσει  9 επενδυτικά funds, εστιάζοντας στις επιχειρήσεις στους κλάδους της βιομηχανίας, των υπηρεσιών, των καταναλωτών και της υγείας. Τα funds Triton επενδύουν και στηρίζουν τη θετική εξέλιξη των μεσαίων επιχειρήσεων που εδρεύουν στην Ευρώπη. Η Triton επιδιώκει να συμβάλει στην οικοδόμηση καλύτερων επιχειρήσεων μακροπρόθεσμα. Η Triton και τα στελέχη της επιθυμούν να είναι πράκτορες θετικής αλλαγής προς βιώσιμες επιχειρησιακές βελτιώσεις και ανάπτυξη.
Οι 38 εταιρείες που βρίσκονται σήμερα στο χαρτοφυλάκιο της Triton έχουν πωλήσεις περίπου 14,9 δισ. Ευρώ και περίπου 72,000 εργαζόμενους.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *