Αποχωρεί ο Χρόνης Γριβέας από τον Αστέρα

Αποχωρεί ο Χρόνης Γριβέας από τον Αστέρα

1
griveas

Η αποχώρηση του μέχρι σήμερα διευθύνοντος συμβούλου Χρόνη Γριβέα από τον Αστέρα, αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα.

Το πολύπειρο στέλεχος της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, διαδραμάτισε κομβικό ρόλο, τόσο στην εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία της εταιρίας τα τελευταία χρόνια, όσο και στην επιτυχή πώληση του εμβληματικού συγκροτήματος, από την Εθνική Τράπεζα.

astirΣύμφωνα με πληροφορίες, την θέση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας, θα αναλάβει ο Καναδός Τζεφ Μακντόναλντ.
Ο νέος διευθύνων σύμβουλος είναι μηχανικός και στέλεχος της αγοράστριας εταιρίας και θα αναλάβει την ευθύνη της κατασκευής του νέου Αστέρα.

Ο κ. Γριβέας θα παραμείνει στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας, ενώ παραμένει και σύμβουλος διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας για τα ξενοδοχειακά ακίνητα που έχει στο χαρτοφυλάκιό της η Τράπεζα. Παράλληλα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις για το επόμενο βήμα του, που τοποθετείται στο επόμενο Φθινόπωρο.

Η εξέλιξη του νέου Αστέρα

Στο μεταξύ στο συγκρότημα της Βουλιαγμένης έχει ολοκληρωθεί η κατεδάφιση της τοιχοποιίας και στα δύο ξενοδοχεία, ΑΡΙΩΝ και ΝΑΥΣΙΚΑ και έχουν απομείνει μόνο οι σκελετοί, γεγονός εξόχως εντυπωσιακό για όσους έχουν «ζήσει» το μοναδικό συγκρότημα.

Παράλληλα, προχωρά η διαδικασία των αδειοδοτήσεων, χωρίς ωστόσο να έχει ολοκληρωθεί, για να ξεκινήσουν οι κατασκευές.

Η ανακοίνωση της ΑΣΤΗΡ ΑΞΕ

Πριν από λίγο εκδόθηκε και η ανακοίνωση από την εταιρία, η οποία έχει ως εξής: «H «ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΑΞΕ» ανακοινώνει ότι, την 06/06/2017, ο κ. Πολυχρόνης Γριβέας αποχωρεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Η εταιρεία θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Γριβέα για τη δεκαετή συμβολή του σε ευρύ φάσμα εταιρικών ζητημάτων και στην εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της εταιρείας, τόσο σε ζητήματα επιχειρησιακής όσο και στρατηγικής φύσεως. Επιπροσθέτως, η συμμετοχή του στην ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών της εταιρείας και στην επακόλουθη διαδικασία διαγραφής από το Χρηματιστήριο Αθηνών, απεδείχθη καθοριστική.

H «ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΑΞΕ» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάθεση των καθηκόντων του Διευθύνοντος Συμβούλου στον κ. Jeffrey Macdonald, κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου.

Ο κ. Macdonald διαθέτει εικοσαετή διεθνή εμπειρία στον τομέα του τουρισμού και της ανάπτυξης ακινήτων. Κατά τη διάρκεια της επιτυχούς σταδιοδρομίας του, κατείχε υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις σε εταιρείες ανάπτυξης ακινήτων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στον διεθνή χώρο, όπως η Ikos Development (θυγατρική της Oaktree Capital), ο Όμιλος Libra, η Emaar Properties, και η Lamda Development».

ΠΗΓΗwww.money-tourism.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ