ideal

Διακεκριμένοι designers στο IDEAL STANDARD μπάνιο σας

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Καινοτόμος στον τομέα κατασκευής ειδών μπάνιου πάνω από 150 χρόνια, η Ideal Standard επέλεγε πάντοτε κορυφαίους designers απ’ όλο τον κόσμο για να δώσει ζωή σε έναν από τους σημαντικότερους χώρους του σπιτιού! Tο μπάνιο!

Κορυφαία ονόματα εδώ και 40 χρόνια

Με κύριο γνώμονα την εναρμόνιση καινοτομίας και εσωτερικού σχεδιασμού, η Ideal Standard έχει συνεργαστεί με αναγνωρισμένους και βραβευμένους για το έργο τους σχεδιαστές. Marc Sadler, Franco Bertoli, Friis & Moltke, Baroni & Valeriani, Matteo Thun, Goodwin Hartshorn και Artefakt Industriekultur είναι κάποια από τα ονόματα που υπογράφουν τις δημιουργίες της Ideal Standard, εναρμονίζοντας την αισθητική με τη χρηστικότητα. Η πλέον πρόσφατη προσθήκη στη λίστα συνεργασιών της Ideal Standard με εμβληματικούς μετρ του design, αποτελεί το σχεδιαστικό δίδυμο από την Ιταλία, Roberto Palomba & Ludovica Serafini. Ο  Roberto Palomba ανέλαβε πρόσφατα την θέση του Chief Design Officer της εταιρείας, με σκοπό τον επαναπροσδιορισμό της σχεδίασης που ταυτίζεται πλέον με το σύγχρονο τρόπο ζωής.

Οι βραβεύσεις στην σχεδιαστική πορεία της εταιρείας

Πηγαίνοντας από τις all time classic συλλογές όπως η Studio σε πιο νέες όπως η Connect, που αποτελεί τη μεγαλύτερη συλλογή της Ideal Standard σήμερα, και ακόμα πιο πρόσφατες όπως η Connect Air, αποτυπώνεται τη σχεδιαστική πορεία του designer Robin Levien, που μέσα από την πολυετή του συνεργασία με την Ideal Standard δημιουργεί για περισσότερα από 30 χρόνια, ιδιαίτερης αισθητικής προϊόντα για το μπάνιο. Η συλλογή Strada II που φέρει την υπογραφή του,  είναι βραβευμένη με τη σημαντικότατη διεθνή διάκριση «IF DESIGN AWARD».

Μιλώντας για βραβεία, η σχεδιαστική ομάδα ARTEFACT έχει διακριθεί για τις συλλογές Tonic II και  CERAPLAN III λαμβάνοντας αντίστοιχα τα βραβεία «RED DOT DESIGN AWARD» & «IF DESIGN AWARD».

Η υψηλή αισθητική της λιτότητας  

Ο Dick Powell με την συλλογή DEA αποδίδει την ιδανική πολυτέλεια που μπορεί να χαρίσει η υψηλή αισθητική, ενώ ο David Chipperfield αναδεικνύει την ομορφιά των καθαρών γεωμετρικών γραμμών μέσω της συλλογής White.  Και φυσικά, όλα  τα παραπάνω διακεκριμένα προϊόντα αναβαθμίζουν την ζωή και το μπάνιο μας μέσω της καινοτομικής τεχνικά προσέγγισης της Ideal Standard!

Η Ideal Standard International

Η Ideal Standard International είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως για υψηλής ποιότητας λύσεις μπάνιου σε οικιστικά, ξενοδοχειακά και γενικότερα εμπορικά κτίρια, όπως και σε κτίρια του τομέα περίθαλψης υγείας. Με έδρα στις Βρυξέλλες στο Βέλγιο, η ιδιωτική εταιρεία απασχολεί σχεδόν 9.000 εργαζόμενους και λειτουργεί 16 μονάδες παραγωγής, εξυπηρετώντας πάνω από 100 χώρες στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες και συνεργαζόμενη με διεθνώς διακεκριμένους σχεδιαστές, η εταιρεία εστιάζει στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων μπάνιου σε πολλές κατηγορίες προϊόντων μεταξύ των οποίων είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου, μπαταρίες, μπανιέρες και καμπίνες ντους. Τα προϊόντα της πωλούνται με ισχυρές διεθνείς και τοπικές επωνυμίες όπως οι Ideal Standard, Armitage Shanks (Ηνωμένο Βασίλειο), Sottini (UK),  Porcher (Γαλλία), Ceramica Dolomite (Ιταλία) και Vidima (Ανατολική Ευρώπη).

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *