Παγκόσµια διάκριση για τη Σχολή Τουρισµού & Φιλοξενίας του Mediterranean College!

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Μια ακόµη διάκριση για την ποιότητα των προγραµµάτων του Mediterranean College έρχεται να επιβραβεύσει τις εφαρµόσιµες γνώσεις και δεξιότητες που το Κολλέγιο προσφέρει στους φοιτητές του!

Το περιοδικό CEOWORLD – το κορυφαίο επιχειρηµατικό περιοδικό στον κόσµο – σύµφωνα µε έρευνα που δηµοσίευσε πρόσφατα και η οποία αφορά στα καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύµατα στον Τοµέα του Φιλοξενίας & Ξενοδοχειακής Διοίκησης για το 2021, κατατάσσει τη Σχολή Τουρισµού & Φιλοξενίας του Mediterranean College στην 51η θέση, παγκοσµίως!

Να σηµειωθεί ότι, το περιοδικό CEOWORLD είναι το κορυφαίο παγκόσµιο επιχειρηµατικό περιοδικό για CEOs, CFOs, υψηλού επιπέδου επαγγελµατίες & ηγέτες επιχειρήσεων.

Tα αναγνωρισμένα Βachelor’s & Master’s της Σχολής Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College προσφέρουν πολλαπλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό:

  • BΑ (Hons) International Hospitality Management
  • BA (Hons) Professional Culinary Arts (top-up)
  • MSc International Hospitality Management
  • MBA Global Hospitality Management

Επιλέγοντας κάποιο από τα παραπάνω αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών, τα οποία προσφέρονται σε συνεργασία με το κορυφαίο βρετανικό πανεπιστήμιο σε σπουδές Τουρισμού-University of Derby:

  • Αποκομίζεις εφαρμοσμένη εκπαίδευση στον Τουρισμό και εμπειρία βασισμένη σε εργαστήρια, guest lecturers, εκπαιδευτικές επισκέψεις, προσομοιώσεις & συμμετοχή σε events.
  • Γίνεσαι δίγλωσσος επαγγελματίας με διεθνή προοπτική, καθώς η διδασκαλία πραγματοποιείται στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα.
  • Έρχεσαι σε επαφή με τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους στην Ευρώπη, με ποσοστό επαγγελματικής αποκατάστασης που αγγίζει το 100%.

Μάθε περισσότερα και κάνε σήμερα την εγγραφή σου στα ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021. Το μέλλον σου είναι πιο κοντά απ’ όσο φαντάζεσαι.  Ζήσε το στο Mediterranean College.

Mediterranean College – The future is yours.

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *