Η Ρόδος τίμησε επαναλαμβανόμενους, Σουηδούς και Γερμανούς επισκέπτες της

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Σταθερή αξία αποτελεί πλέον η Ρόδος στις προτιμήσεις των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών, όπως προκύπτει από τα στοιχεία με τις συνεχόμενες βραβεύσεις των φίλων της Ρόδου, που πραγματοποιεί η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου, κάθε χρόνο, καθ΄ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Φίλοι του νησιού, αυτή τη φορά από τη Σουηδία και τη Γερμανία που λατρεύουν το νησί, το επισκέπτονται κάθε χρόνο και έχουν έλθει μέχρι τώρα 55 φορές, τιμήθηκαν την περασμένη Τετάρτη (25-10-2017), σε εκδήλωση που διοργάνωσαν τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού, στην αίθουσα εθιμοτυπίας, στο Δημαρχείο.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κ. Τέρης Χατζηιωάννου (λόγω απουσίας στο εξωτερικό της αντιδημάρχου Τουρισμού, κας Χατζηλαζάρου), απένειμε τιμητικές διακρίσεις σε πέντε Σουηδούς και Γερμανούς φίλους της Ρόδου, «ως ελάχιστη ένδειξη, της χαράς και της ικανοποίησης που μας δίνετε να επιλέγετε τη Ρόδο επί σειρά ετών για να περάσετε τις διακοπές σας», όπως επεσήμανε ο ίδιος κατά την τελετή απονομής, για να συμπληρώσει: «Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας και φέτος εδώ και είμαστε σίγουροι ότι θα σας βλέπουμε για πολλά χρόνια ακόμα».

Πρόκειται για την κα. Cornelia Dunuicik από τη Γερμανία, που έχει έλθει στη Ρόδο 55 φορές και διαμένει στο ξενοδοχείο Ibiscus, για το ζεύγος Michael και Charlotte Wagner-Kuhlmann, επίσης από τη Γερμανία, που έχουν επισκεφθεί το νησί 18 φορές και μένουν στο ξενοδοχείο Ibiscus, καθώς επίσης για την κα. Monica Hallander από τη Σουηδία, που έχει έλθει στη Ρόδο 55 φορές και την κόρη της, κα. Johanna Hallander που έχει επισκεφθεί το νησί 10 φορές και οι οποίες διαμένουν στο ξενοδοχείο Mitsis Petit Palais.

Όλοι οι επισκέπτες ευχαρίστησαν θερμά τον αντιδήμαρχο, κ. Χατζηιωάννου για την εξαιρετική τιμή να τους απονείμει τις τιμητικές διακρίσεις των φίλων της Ρόδου.

Οι φίλοι του νησιού συνομίλησαν επίσης, με τη διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουρισμού, κα. Βεατρίκη Σέρβου και με τον προϊστάμενο του Τμήματος Προβολής, Προώθησης και Πληροφόρησης, κ. Κώστα Χατζίκο, σχετικά με τις εντυπώσεις και τις καλύτερες αναμνήσεις από τις διακοπές τους στη Ρόδο. Δήλωσαν ότι λατρεύουν το νησί για την πανέμορφη φύση του, την ιστορία και τον πολιτισμό του, απολαμβάνουν τις τοπικές νοστιμιές αλλά και τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων του.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *