Σημαντική αύξηση στις απευθείας κρατήσεις του Galaxy Hotel Iraklio επιτυγχάνει η Nelios

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Εφαρμόζοντας ένα ολιστικό μοντέλο digital marketing στην περίπτωση του Galaxy Hotel Iraklio, η Nelios, κατάφερε το ξενοδοχείο να επιτύχει σημαντική αύξηση στις απευθείας κρατήσεις του.

Η online απόδοση και κυρίως η τόνωση των απευθείας πωλήσεων μέσω του website (κατ’ επέκταση η αύξηση της κερδοφορίας) ήταν το βασικό ζητούμενο του ξενοδοχείου Galaxy Hotel Iraklio, όταν απευθύνθηκε στη Nelios για την παροχή digital marketing υπηρεσιών.
Η ομάδα της Nelios υλοποίησε ένα σχέδιο δράσης, το οποίο βασίστηκε σε μία ολιστικού χαρακτήρα προσέγγιση, η οποία βασίστηκε στα ακόλουθα:

● Τον καθορισμό των USPs (Unique Selling Points) του ξενοδοχείου.
● Τη δημιουργία ενός νέου conversion optimized website, βασισμένο στα παραπάνω.
● Την ανάπτυξη στρατηγικής περιεχομένου (content), προκειμένου να ενισχύσει και να τροφοδοτήσει το SEO, τις Google Adwords καμπάνιες, τα Social Media του ξενοδοχείου και τα διεθνή Travel Blogs.
● Τη δημιουργία και αξιοποίηση emailing lists πραγματικών επισκεπτών του ξενοδοχείου.
● Τον απόλυτο συντονισμό των digital marketing ενεργειών με το τμήμα πωλήσεων του ξενοδοχείου 18 μήνες μετά (τα στοιχεία που δημοσιεύονται αφορούν το διάστημα Ιανουάριος 2016 – Αύγουστος 2017 και βασίζονται σε δεδομένα από το Google Analytics και το Webhotelier) και έχοντας εφαρμόσει ένα ολιστικό στρατηγικό μοντέλο digital marketing, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά:
● 20% συνολική αύξηση των online κρατήσεων του ξενοδοχείου (Direct και OTAs)
● 120% αύξηση των απευθείας κρατήσεων του ξενοδοχείου
● 30% μείωση της ψαλίδας κρατήσεων μεταξύ OTAs/απευθείας κρατήσεων

Στη βάση της ίδιας λογικής, η ομάδα της Nelios συνεχίζει να εφαρμόζει τον online σχεδιασμό της για το Galaxy Hotel Iraklio σε ένα πλάνο τριετίας. Στόχος παραμένει η αύξηση των online κρατήσεων αλλά και η περαιτέρω βελτίωση της κατανομής μεταξύ απευθείας κρατήσεων και OTAs.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *