Messinia Pro-Am

Σημαντική συνεργασία της ΤΕΜΕΣ, με διεθνή όμιλο, για την ανάπτυξη του γκολφ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο Όμιλος ΤΕΜΕΣ ανακοίνωσε τη συνεργασία με την Consillium S.A., στο πλαίσιο της στρατηγικής του για την περαιτέρω ανάπτυξη του γκολφ στην Costa Navarino.

O Όμιλος προχώρησε σε συμφωνία σύμπραξης 50/50 για μία από τις θυγατρικές του την ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Ε., με μία από τις επενδυτικές εταιρείες που διαχειρίζεται η Consillium, την Consiltech S.A., για την ανάπτυξη και λειτουργία τoυ Navarino Hills, καθώς και για τη λειτουργία του γηπέδου γκολφ, The Dunes Course.

γκολφΟ Όμιλος στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση της θέσης της Costa Navarino ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς γκολφ ανά τον κόσμο, έχοντας πρόσφατα ανακοινώσει τη δημιουργία δύο νέων signature γηπέδων γκολφ στο Navarino Hills.
Με την προσθήκη των νέων γηπέδων τα οποία σχεδιάζει ο θρύλος του γκολφ José Maria Olazábal, το σύνολο των γηπέδων θα φτάσει τα τέσσερα, σε απόσταση μόλις 13χλμ μεταξύ τους, καθιστώντας την Costa Navarino έναν από τους λίγους προορισμούς γκολφ υψηλής ποιότητας ανά τον κόσμο, που συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά.

konstantakopoulos
Ο κ. Αχ. Κωνσταντακόπουλος
consillium
Ο κ. Tomáš Němec

Η Consillium είναι ένας όμιλος διαχείρισης οικογενειακής περιουσίας (family office), τον οποίο έχει ιδρύσει ο κ. Tomáš Němec με έδρα την Τσεχία. Η επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία του κ. Němec ξεπερνά τα 35 χρόνια, ενώ ο όμιλος έχει αναπτύξει εκτενή εμπειρία σε πολλούς κλάδους, μεταξύ των οποίων και στο χώρο του αθλητισμού.  Μεταξύ άλλων, κατασκευάζει τα διεθνώς γνωστά πέδιλα σκι Kästle, με έδρα την Αυστρία. Η νέα συνεργασία με την Consillium  θα ενισχύσει την προσέλκυση του ολοένα αυξανόμενου τουρισμού γκολφ από την Τσεχία, όπου το άθλημα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές καθώς στη χώρα λειτουργούν περισσότερα από 100 γήπεδα. Θα δημιουργήσει επίσης δυνατότητες για επιπλέον συνέργειες στη γειτονική Αυστρία, μία από τις βασικές Ευρωπαϊκές αγορές για τουρισμό γκολφ.

costa_navarino_the-dunes-course_room-view-from-the-romanosΟι δύο συνεργάτες μοιράζονται το ίδιο μακροπρόθεσμο όραμα για την αειφόρο ανάπτυξη της Costa Navarino και της Μεσσηνίας και πιστεύουν ένθερμα ότι το γκολφ μπορεί να αποτελέσει αναπτυξιακό μοχλό για την περαιτέρω ανάδειξη της Costa Navarino ως ιδανικό προορισμό για κάθε εποχή του χρόνου.

Η ΤΕΜΕΣ

costa
Το μοναδικό Costa Navarino

Ο Όμιλος ΤΕΜΕΣ δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και τη διαχείριση τουριστικών προορισμών υψηλών προδιαγραφών. H Costa Navarino αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές επενδύσεις στη Μεσόγειο. Αποτελείται από πέντε ξεχωριστές περιοχές τουριστικής ανάπτυξης σε συνολική έκταση 10.000 στρεμμάτων, που περιλαμβάνουν ξενοδοχεία πέντε αστέρων, signature γήπεδα γκολφ, σπα διεθνών προδιαγραφών, συνεδριακά κέντρα και πολυτελείς κατοικίες. Στον Όμιλο ανήκει επίσης το 50% της Ιονικής Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις Α.Ε., ιδιοκτήτριας ενός ιστορικού και εμβληματικού ακινήτου στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο διαχειρίζεται η Hilton και λειτουργεί υπό την επωνυμία Hilton Αθηνών.

Η Consillium

H Consillium είναι ένας όμιλος διαχείρισης οικογενειακής περιουσίας (family office), τον οποίο έχει ιδρύσει o επιτυχημένος Τσέχος επιχειρηματίας Tomáš Němec. Ο κ. Němec είναι ένας επενδυτής με μακροχρόνιο ορίζοντα, ο οποίος αναζητά επενδύσεις σε εταιρείες με ελκυστικές προοπτικές δημιουργίας προστιθέμενης αξίας και δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης. Η Consillium ενεργεί ως ένας δυναμικός εταίρος που υποστηρίζει ενεργά σπουδαίες ιδέες και διοικητικές ομάδες ώστε να επιτύχουν και να διακριθούν, εστιάζοντας στη μακροπρόθεσμη απόδοση, στη λειτουργική βελτίωση και στη δυναμική για διεθνή προοπτική.

Η Consillium εστιάζει σε επενδύσεις στην Ε.Ε. και στη Βόρεια Αμερική, με προτίμηση σε τομείς όπως: ο βιομηχανικός εξοπλισμός (με ειδίκευση στην παραγωγή, τις υπηρεσίες και τη διανομή μηχανημάτων και εξαρτημάτων για αγροτικές καλλιέργειες, βιομηχανία και κατασκευές) και ο αθλητικός εξοπλισμός (συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, της κατασκευής και της εμπορίας).

Η Consullium δραστηριοποιείται την τρέχουσα περίοδο στην παραγωγή εξοπλισμού σκι μέσω της εταιρείας Kästle, στη βιοτεχνολογία μέσω της εταιρείας BioVendor και στα συστήματα διαχείρισης επιχειρησιακών διαδικασιών μέσω της εταιρείας OKIN.

Tagged

1 σχόλιο στο “Σημαντική συνεργασία της ΤΕΜΕΣ, με διεθνή όμιλο, για την ανάπτυξη του γκολφ

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *