Τιμητική διάκριση για το «TINOS FOOD PATH»

ΦΟΡΕΙΣ

Η διατήρηση των παραδόσεων και η ανάδειξη του πολιτισμού της Τήνου μέσα από γαστρονομικές «διαδρομές» στο «χθες» και στο «σήμερα», αναβιώνει κάθε χρόνο μέσα από το «TINOS FOOD PATH». Μία πρωτοβουλία, που με τη φετινή της τιμητική διάκριση στις βραβεύσεις του περιοδικού  ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ, έδωσε το «στίγμα» της ομαδικής δουλειάς κατοίκων και επαγγελματιών του νησιού, που είναι  στρατευμένοι, μαζί με την τουριστική επιτροπή του Δήμου Τήνου, στην κοινή προσπάθεια για την προβολή του νησιού.

Στη γαστρονομική αυτή  γιορτή με τοπικές γεύσεις, που  έγινε και φέτος τον Μάιο στην Τήνο, επαγγελματίες της εστίασης, αλλά και νοικοκυρές συναντώνται, ανταλλάσσουν ιδέες και σχεδιάζουν νέες δραστηριότητες. Παράλληλα, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τα εξαιρετικά τηνιακά προϊόντα, ονομαστά τυριά, θαυμάσια κρασιά, μοναδικά αλλαντικά, το δημοφιλές ελαιόλαδο, να γευτεί τη βραβευμένη μπίρα και συγχρόνως να γνωρίσει τα τοπικά έθιμα.

Γι’ αυτό εξάλλου, όπως τόνισε η αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Τήνου, κα. Αναστασία Δεληγιάννη, η τιμητική διάκριση που απονεμήθηκε κάνει υπερήφανους όλους τους κατοίκους του νησιού, αφού ανήκει σε όλους και, κυρίως, σε όσους ένωσαν τις δυνάμεις τους για το «TINOS FOOD PATH».

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *