Επέκταση συνεργασίας του Cretan Holidays με τη NetSemantics

Επέκταση συνεργασίας του Cretan Holidays με τη NetSemantics

0

Πρωτοπόρος εταιρία στον τομέα του εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα, από το 1972, η Cretan Holidays Destination Management, μέλος των εταιριών της Κ. ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΣ ΑΕ, στην προσπάθειά της να επιτύχει τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των συνεργατών της, αλλά και την ενίσχυση των on-line πωλήσεών της σε πολλά και διαφορετικά κανάλια, επέλεξε να συνεργαστεί με την ενιαία τουριστική πλατφόρμα της NetSemantics.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, αναφερόμενος στη συνεργασία αυτή ο γενικός διευθυντής του Cretan Holidays, κ. Κώστας Μαρκάκης, «To Cretan Holidays, ξεκίνησε τη συνεργασία με τη NetSemantics το 2009, εγκαθιστώντας το nsTravel ERP, σε μια προσπάθεια για αποτελεσματικότερη οργάνωση της καθημερινής διαχείρισης. Με τη συγκεκριμένη πλατφόρμα εξασφαλίσαμε τις απαραίτητες αυτοματοποιήσεις: στη μαζική εισαγωγή κρατήσεων από τους tour operators και διαχείριση αυτών, διαχείριση συμβολαίων, διαχείριση μεταφορικού έργου, διαχείριση τοπικών εκδρομών έως και την λογιστική διαχείριση».

Στη συνέχεια ο κ. Μαρκάκης υπογράμμισε τα πλεονεκτήματα του nsTravel ERP, σημειώνοντας: «Το nsTravel ERP στήριξε επιτυχώς όλα αυτά τα χρόνια την επεκτατική πορεία της εταιρίας μας με τη δημιουργία υποκαταστημάτων σε πολλούς προορισμούς της Ελλάδας. Τα τελευταία δύο χρόνια επεκτείναμε τη συνεργασία με τη NetSemantics, εγκαθιστώντας το σύστημα ηλεκτρονικής διανομής nsHub, στοχεύοντας στην εξασφάλιση:

  1. On-line σύνδεσης με ηλεκτρονικά κανάλια διανομής για πώληση προϊόντων μέσω XML API ή PUSH Services.
  2. On-line πώληση προϊόντων σε B2B συνεργάτες μέσω μηχανών κρατήσεων.
  3. Πώληση  τοπικών εκδρομών από τους reps μέσω mobile εφαρμογών.

H ευελιξία και η τεχνολογική πρωτοπορία της πλατφόρμας της NetSemantics, συνδυαζόμενη με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υποστήριξης που μας παρέχει, καθιστούν τη NetSemantics αρωγό για τις μελλοντικές μας κινήσεις».

Αναφερόμενος στη συνεργασία με την Cretan Holidays ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της NetSemantics, κ. Κώστας Πανόπουλος, τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι  που η ενιαία πλατφόρμα μας στηρίζει με επιτυχία τα επιχειρηματικά πλάνα του Cretan Holidays, τόσο στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση του εισερχόμενου τουρισμού όσο και στην online διανομή του τουριστικού προϊόντος. Βασικό στόχο της εταιρείας μας αποτελεί η διαρκής εξέλιξη της πλατφόρμας μας τόσο σε επίπεδο αυτοματισμών στο operation, όσο και σε ενσωμάτωση καινοτόμων μεθόδων στην διανομή του τουριστικού προϊόντος».

Η NetSemantics έχει δημιουργήσει, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα λογισμικού για τη βιομηχανία του τουρισμού, η οποία αποτελείται από λογισμικό ERP και CRM, όσον αφορά τη λειτουργία των ταξιδιωτικών πρακτορείων και των tour operators (nsTravel), ένα εξειδικευμένο προϊόν (nsHub) για τη συγκέντρωση διαθεσιμοτήτων και τιμών για τα τουριστικά προϊόντα σε ένα κεντρικό κόμβο και τη διανομή τους σε ηλεκτρονικά κανάλια, ένα εξειδικευμένο προϊόν (nsTIS) για την οργάνωση του front office για ηλεκτρονικές κρατήσεις (booking engines) και την πώληση εκδρομών και άλλων υπηρεσιών από κινητές συσκευές (mobile app).

Σημειώνεται ότι το Cretan Holidays διακινεί περίπου 400.000 ταξιδιώτες τον χρόνο, κατά κύριο λόγο στην Κρήτη, καθώς επίσης και στους προορισμούς: Ρόδος, Κω, Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Σάμο, Θάσο, Καλαμάτα. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα γραφεία εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα με δραστηριοποίηση, μεταξύ άλλων, στη γερμανική, ολλανδική, βελγική και γαλλική αγορά. Διαθέτει πλούσιο inventory συμβολαίων διαθεσιμότητας σε εκατοντάδες ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα, και παράλληλα εξυπηρετεί το απαραίτητο μεταφορικό έργο αφίξεων, αναχωρήσεων και εκδρομών, κυρίως με ιδιόκτητα λεωφορεία. Επίσης, οργανώνει πληθώρα εκδρομών στους προορισμούς που δραστηριοποιείται.

ΠΗΓΗwww.money-tourism.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ