pouliou

Επίτιμος Δημότης Πάτμου πλέον ο Νίκος Πουλιού

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Με ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των πυρκαγιών ξεκίνησε την Παρασκευή η τελετή της ανακήρυξης του επιχειρηματία κ. Νίκου Πουλιού σε επίτιμο δημότη Πάτμου.

Ο Νικόλαος Πουλιού εκτός από την επιχειρηματικότητα του, η οικογένεια του είναι ιδιοκτήτης του πεντάστερου PAΤΜΟS AKTIS suites & spa στο Γροίκο, που άλλαξε τα δεδομένα στην ξενοδοχειακή υποδομή του νησιού, είναι κι ένας από τους μεγαλύτερους χορηγούς.

Αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι αλλά και πολίτες, απολαμβάνουνν την φιλοξενία στα ξενοδοχεία ΚΩΣ και KOS AKTIS. Χορηγός σε όλα τα φεστιβάλ της Πάτμου αλλά και στις διοργανώσεις των συλλόγων του νησιού μας στο Patmos aktis suites & spa. Είναι ο επιχειρηματίας που ανέδειξε τον κόλπο του Γροίκου και ενήργησε για την ένταξη του στους ομορφότερους κόλπους του κόσμου.

POULIOU EPITOMOS 18Όπως είπε ο δήμαρχος κ. Γρηγόρης Στόικος στην ομιλία του, ο Νίκος Πουλιού ζήτησε την αναβολή της προγραμματισμένης ανακήρυξης αλλά τελικά πείστηκε να γίνει με την προϋπόθεση να κρατηθεί σε χαμηλούς τόνους.
Η τελετή έγινε στο ΠΑΤΜΙΟΝ 7 η ώρα και η αίθουσα των συνεδριάσεων κατακλύσητκε από κόσμο. Στην τελετή παρέστησαν ο εκπρόσωπος του καθηγουμένου, π. Βαρθολομαίος, ο δήμαρχος κ. Στόικος , ο εφημέριος της ενορίας του Κάμπου π. Μελέτιος Κοτσάνης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Γαμπιέρης Αντώνης , ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Πανάγος Ευγενικός, της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Σπύρος Μαυρωνάς, δημοτικοί σύμβουλοι,η πρόεδρος του Πνευματικού κέντρου κ. Νομική Μαύρου, ο διοικητής της αστυνομίας και υποδιοικητής του τάγματος, ο πρόεδρος των ξενοδόχων κ. Ιάκωβος Κουτλάκης, φίλοι του επιχειρηματία, απλοί άνθρωποι που έχουν δουλέψει μαζί του ή απλά τον γνωρίζουν. Οι δημοσιογράφοι Νίκος Μελιανός και Σμαράγδα Μουλιάτη για να καλύψουν την εκδήλωση.

Τον συντονισμό της τελετής έκανε η προϊσταμένη των διοικ. Υπηρεσιών του Δήμου Πάτμου κ. Ελένη Ελισσαίου.
Ο δήμαρχος κ. Γρηγόρης Στόικος έκανε την παρουσίαση του κ. Νίκου Πουλιού και αναφέρθηκε στους λόγους που το δημοτικό συμβούλιο έλαβε την ομόφωνη απόφαση της ανακήρυξης του σε επίτιμο δημότη. Οι λόγοι ήταν η μεγάλη προσφορά του στους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους του νησιού μας με γεναιοδωρία και μεγαλοψυχία.

Ήταν στιγμές πολύ συγκινητικές που συγκίνησαν και τον κ. Πουλιού και την οικογένεια του
Συγκινητικοί ήταν οι ομιλητές, π. Βαρθολομαίος που αναφέρθηκε στις σχέσεις του κ. Πουλιού με δύο σημαντικούς ανθρώπους της εκκλησίας. “Σε ένα κοντέινερ είπε κάναμε τον πρώτο αγιασμό για το ξενοδοχείο του πριν καν ξεκινήσει”και η κ. Νομική Μαύρου μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της τον ευχαρίστησε για την βοήθεια του στις δύσκολες στιγμές της οικογένειας της.
Μίλησαν επίσης ο κ. Νίκος Μίχας ως π.πρόεδρος του Αθλητικού συλλόγου ΞΑΝΘΟΣ ο Πάτμιος για την γεναιοδωρία του να φιλοξενεί και να σιτίζει τους αθλητές στα ξενοδοχεία του στην Κω δωρεάν καθ όλη τη διάρκεια της αθλητικής περιόδου. Ο κ. Ιάκωβος Κουτλάκης εκ μέρους των ξενοδόχων και η κ. Ελένη Μαυρόγαλου για την προσφορά του στην αναβάθμιση της ξενοδοχείας στην Πάτμο και του Γροίκου ιδιαίτερα. Λίγα λόγια για την ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΊΜΗΤΗ προσφορά του στις διοργανώσεις των φεστιβάλ της Πάτμου και της αναβάθμισης του Γροίκου με την επένδυση του PATMOS AKTIS SUITES & SPA είπε και η υπογράφουσα το ρεπορτάζ,  με αφορμή την προσφορά του στην διοργάνωση του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Αντώνης Γαμπιέρης του  προσέφερε την απόφαση του Δ.Συμβουλίου για την ανακήρυξη του ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΗΜΟΤΗ ΠΑΤΜΟΥ και ο δήμαρχος του απένειμε πλακέτα .

Ο κ. Πουλιού συγκινημένος ανέβηκε στο Βήμα και ευχαρίστησε τον δήμαρχο και την δημοτική αρχή για την τιμή που του έκαναν. Είναι τιμή σε όλη μου την οικογένεια γιατί πάντα πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα κρύβεται μια γυναίκα και στην περίπτωση τη δικιά μου είναι η γυναίκα μου η Τζουλιέται Βασιλείου, με την οποία ταυτιστήκαμε μαζί στους στόχους μας για όποια επένδυση κάνουμε. Οι κόρες του Δήμητρα Μαρία και Διόνη Άλκηστις Βασιλείου – Πουλιού παρακολουθούσαν συγκινημένες την ανακήρυξη του πατέρα τους.

Στο τέλος ο Νίκος Πουλιού και η σύζυγος του Τζουλιέτα δέχθηκαν τα συγχαρητήρια όλων. Ο δήμος Πάτμου παρέθεσε δεξίωση. Το μπουφέ ήταν του εστιατορίου ΠΑΝΤΕΛΗΣ.

ΠΗΓΗ

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *