money tourism copyright photo
© ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η TUI Γερμανίας αναμένει ένα ισχυρό Καλοκαίρι 2021 για την Ισπανία και την Ελλάδα | Ποιοι προορισμοί ξεχωρίζουν

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το ταξίδι παραμένει μεγίστη προτεραιότητα για τους Γερμανούς και όσο μεγαλύτεροι είναι οι περιορισμοί ταξιδιού, τόσο μεγαλύτερη είναι η εκτίμηση για τα ταξίδια, λέει ο Marek Andryszak, διευθύνων σύμβουλος της TUI Γερμανίας, υπογραμμίζοντας ότι Ελλάδα και Ισπανία, αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία.

Όπως είπε ο CEO του γερμανικού βραχίονα του ταξιδιωτικού κολοσσού, με την ευκαιρία της διαδικτυακής παρουσίασης του προγράμματος για το Καλοκαίρι του 2021, «Φέτος, τα ταξίδια είναι μια από τις πιο δραστηριότητες που έλειψαν από τους πολίτες. Αυτό το παρατηρούμε ιδιαίτερα στον αριθμό των αναζητήσεων στο TUI.com, όπου οι Γερμανοί πολίτες μπαίνουν αναζητώντας πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές των διακοπών τους για το επόμενο έτος”.

andryszak Κανάρια
Ο κ. Marek Andryszak

Και συνέχισε: “Η TUI αναμένει ένα ισχυρό Καλοκαίρι, από πλευράς κρατήσεων για την Ισπανία και την Ελλάδα. Οι αρχικές τάσεις δείχνουν ότι η Ελλάδα ειδικότερα έχει μεγάλη ζήτηση από τις οικογένειες. Η Κρήτη, η Ρόδος και η Κως είναι μπροστά από την άποψη της δημοτικότητας και προσφέρουν την πιο εκτεταμένη γκάμα ξενοδοχείων. Η TUI διαθέτει συνολικά πάνω από 4.500 ξενοδοχεία στην γκάμα της στην Ελλάδα”.

“Για να διασφαλίσουμε την μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία, εμμένουμε στο ευρύ χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων το Καλοκαίρι του 2021 και έχουμε την κατάλληλη προσφορά για κάθε παραθεριστή”, λέει ο Stefan Baumert, της TUI Germany. Εκτός από την Ισπανία και την Ελλάδα, η TUI αναμένει επίσης καλή ζήτηση για την Τουρκία και την Ιταλία. Τα ταξίδια γύρω από τη Μεσόγειο θα είναι και πάλι σε μεγαλύτερη ζήτηση το 2021.

Οι διακοπές στη Γερμανία θα είναι δημοφιλείς και το 2021

Ανεξάρτητα από το αν ένα σύντομο ταξίδι ή μεγαλύτερες οικογενειακές διακοπές, χαλάρωση στην παραλία ή ενεργές εκδρομές στα βουνά, είναι η επιλογή, οι διακοπές στη Γερμανία θα συνεχίσουν να είναι δημοφιλείς. «Η τάση για διακοπές στο εσωτερικό της χώρας θα συνεχιστεί μαζικά το 2021», λέει πεπεισμένος ο Baumert. Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για την TUI να επεκτείνει περαιτέρω το φάσμα των ξενοδοχείων στην εγχώρια αγορά της. Υπάρχουν περίπου 2.400 ξενοδοχεία για να διαλέξουν οι πελάτες για το ερχόμενο καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένων πολλών ξενοδοχείων με επωνυμία TUI όπως το νέο TUI Blue Sylt ή τα δημοφιλή TUI Kids Clubs. Η γερμανική ακτή της Βαλτικής Θάλασσας θα παραμείνει η πιο δημοφιλής περιοχή διακοπών στη Γερμανία το 2021. Περίπου το ένα τέταρτο όλων των παραθεριστών στη Γερμανία περνούν τις διακοπές τους εκεί και η τάση αυξάνεται. Το Μαύρο Δάσος, το Βαυαρικό Δάσος, το Allgäu και τα νησιά της Ανατολικής Frisian έχουν επίσης μεγάλη ζήτηση.

tui
Δημήτρης Νικολαϊδης, Stefan Baumert και Ευάγγελος Γεωργίου | money tourism copyright photo

Πολλά νέα ανοίγματα των εμπορικών σημάτων ξενοδοχείων

Η TUI συνεχίζει να επεκτείνει τις δικές της μάρκες ξενοδοχείων. Η premium μάρκα club Robinson θα ανοίξει το πρώτο κλαμπ στην Κύπρο το καλοκαίρι του 2021, επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιο σε 26 εγκαταστάσεις παγκοσμίως. Το νέο Robinson Club Cyprus βρίσκεται πάνω στη μεγάλη αμμώδη παραλία στη νοτιοανατολική ακτή της Κύπρου μεταξύ Λάρνακας και Λεμεσού. Ακόμη, έξι νέα TUI Blue Hotels συμπληρώνουν το θερινό πρόγραμμα στην Ευρώπη και τις Μαλδίβες. «Η επιθυμία για εξωτικές διακοπές θα αυξηθεί σημαντικά ξανά τον επόμενο χρόνο», λέει ο Stefan Baumert. Σύμφωνα με αυτό, το πρώτο ξενοδοχείο της μάρκας lifestyle θα ανοίξει στις Μαλδίβες στις αρχές του Καλοκαιριού. Το τεσσάρων τεσσάρων αστέρων TUI Blue Olhuveli στο South Malé Atoll προσφέρει καθαρό ρομαντισμό σε συνδυασμό με γαστρονομία. Υπάρχουν και άλλα νέα ξενοδοχεία TUI Blue σε Sylt, Σικελία, Μενόρκα, στην τουρκική Ριβιέρα και στο Ντουμπρόβνικ.

Η RIU επεκτείνει επίσης το χαρτοφυλάκιό της: το ξενοδοχείο πέντε αστέρων Riu Palace Santa Maria θα ανοίξει στο νησί Sal / Πράσινο Ακρωτήριο την Άνοιξη. Το μοντέρνο all-inclusive ξενοδοχείο βρίσκεται στην παραλία και έχει το δικό του υδάτινο πάρκο. Το καλοκαίρι, η RIU θα ανοίξει το δεύτερο ξενοδοχείο της πόλης στη Νέα Υόρκη, το Riu Plaza Manhattan Times Square.

Για οικογένειες, το νέο TUI Kids Club Capo di Corfu ξεκινά στην Κέρκυρα. Το οικογενειακό ξενοδοχείο πέντε αστέρων σε στιλ χωριού βρίσκεται σε μια ήσυχη αμμώδη παραλία. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν 39 TUI Kids Clubs για να διαλέξουν οι Γερμανοί το Καλοκαίρι. Το TUI Suneo Marinda Garden στη Μενόρκα και το TUI Suneo Green Garden στη Μαγιόρκα συμπληρώνουν το χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων διακοπών για μικρό προϋπολογισμό.

Καθαρή φύση και διακοπές σε απόσταση

Η TUI προσαρμόζει το χαρτοφυλάκιό της στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των πελατών και προσφέρει περισσότερες φυσικές εμπειρίες και διακοπές με κοινωνική απόσταση το Καλοκαίρι του 2021. Η γκάμα των εκτεταμένων κλαμπ και νησιωτικών θέρετρων επεκτείνεται τόσο γύρω από τη Μεσόγειο όσο και σε μεγάλες αποστάσεις. Νέα καταλύματα στη φύση, όπως το Hotel Badia de Pomaio στην Τοσκάνη, ένα πρώην μοναστήρι του 17ου αιώνα, καθώς και περιηγήσεις με self-drive θα έχουν μεγάλη ζήτηση το 2021. Το Glamping είναι επίσης πολύ δημοφιλές σε πολλές χώρες – είτε σε πολυτελή σκηνή, είτε σε τροχόσπιτο, το κύριο πράγμα είναι ότι είναι κοντά στη φύση.

Η ασφάλεια και η ευελιξία είναι πλέον ιδιαίτερα σημαντικές στον προγραμματισμό ταξιδιών. Η ασφάλεια και η ευελιξία είναι πλέον ιδιαίτερα σημαντικές στον προγραμματισμό ταξιδιών. Η TUI προσφέρει στους πελάτες της τόσο κατά την κράτηση όσο και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού την ευελιξία αυτή. Οι παραθεριστές που κάνουν κράτηση για διακοπές με την TUI μεταξύ 17 Δεκεμβρίου έως και το τέλος του έτους, μπορούν να κάνουν νέα κράτηση ή ακύρωση δωρεάν έως και 14 ημέρες πριν την άφιξη. Αυτό ισχύει για την περίοδο ταξιδιού έως τις 31 Οκτωβρίου 2021. Η TUI προσφέρει επίσης την ταξιδιωτική προστασία Covid-Protect. Για περίπου 6.000 ξενοδοχεία στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ιταλία και την Ελβετία, υπάρχουν επίσης ευέλικτες τιμές που επιτρέπουν δωρεάν ακύρωση έως τις 6 μ.μ. την ημέρα άφιξης.

Ο επικεφαλής της TUI Germany Marek Andryszak είναι πεπεισμένος ότι ένα εμβόλιο και οι βελτιωμένες επιλογές εξετάσεων (test), θα φέρουν την απαραίτητη ασφάλεια για να ταξιδέψουν οι τουρίστες πιο γρήγορα. Είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι πεπεισμένος ότι θα σημειώσουμε σημαντική ανάκαμψη το 2021. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για την επανέναρξη της ταξιδιωτικής μας επιχείρησης και βλέπουμε καλές προοπτικές για τον Τουρισμό τον επόμενο χρόνο. Ειδικά οι περιηγήσεις με πακέτα θα έχουν υψηλή ζήτηση, καθώς αυτή η μορφή ταξιδιού προσφέρει τη μεγαλύτερη ασφάλεια”.

Η TUI Γερμανίας

Η TUI Deutschland GmbH είναι η μεγαλύτερη εταιρία στη γερμανική ταξιδιωτική αγορά και 100% θυγατρική του TUI Group, του κορυφαίου τουριστικού ομίλου στον κόσμο με έδρα τη Γερμανία. Εκτός από την βασική μάρκα TUI, πολλοί άλλοι γνωστοί ταξιδιωτικοί πράκτορες και μάρκες όπως airtours και l’tur καθώς και ειδικοί όπως η Gebeco ανήκουν στην TUI Deutschland GmbH. Έτσι, η TUI καλύπτει όλο το φάσμα των ταξιδιών από premium έως χαμηλού κόστους. Ο ηγέτης της τουριστικής αγοράς στη Γερμανία έχει περίπου 10.000 υπαλλήλους και 500 καταστήματα TUI.

ksd TUI
adv
Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *