Βράβευση Κωνσταντίνου Δεριζιώτη από τον ACTTA | Αφιέρωσε το βραβείο στον αείμνηστο Μιλτιάδη Καράτζη | VIDEO

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Για την συμβολή του στον Τουρισμό βραβεύτηκε με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου από τον Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης (ACTTA), ο ιδρυτής και εκδότης του ομίλου ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, Κωνσταντίνος Στ. Δεριζιώτης.

Σε μια λαμπρή βραδιά, παρουσία πλέον των 1.000 φιλοξενούμενων, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του με τους συνεργάτες του συνδέσμου να συναντιούνται και να βραβεύουν τους εργαζόμενους που επέδειξαν σημαντική απόδοση και ζήλο, πρωτεργάτες από την οικογένεια του Τουρισμού, δημοσιογράφους και πολιτικούς που στήριξαν και στηρίζουν τον Τουρισμό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος ανθρώπων του Τουρισμού, οι αρχές του νησιού, ενώ άξιο αναφοράς ήταν για μια ακόμη φορά οι βραβεύσεις των καλύτερων υπαλλήλων των ταξιδιωτικών γραφείων, που έδωσαν και την εφετινή σεζόν τον καλύτερο εαυτό τους.

Στην ομιλία του ο Κωνσταντίνος Δεριζιώτης, αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο Μιχάλη Βλατάκη και τα μέλη του ΔΣ, για την ύψιστη αυτή τιμή, αφιέρωσε το βραβείο στον αείμνηστο Μιλτιάδη Καράτζη.

Η ομιλία

Η ομιλία του κ. Δεριζιώτη, έχει ως εξής:

“Αγαπητέ Μιχάλη Βλατάκη
Αγαπητέ Γιώργο Δήμα
Αγαπητέ Κώστα Κουρκουνάκη
Αγαπητέ Κάρολε Ατσαλάκη
Αγαπητέ Λευτέρη Παπακαλιάτη
Και με την σκέψη στον Δημήτρη Διβόλη,

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την μεγάλη αυτή τιμή.

Ξέρετε όταν ενημερώθηκα από τον πρόεδρο Βλατάκη, έγραψα αυθόρμητα σε μια ανάρτησή μου τα εξής: Μια πολύ σημαντική βράβευση από τους ανθρώπους του Τουρισμού.
Από τον Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών γραφείων Κρήτης. Και έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί προέρχεται από τους εργάτες του Τουρισμού, αυτούς που μοχθούν καθημερινά και είναι στην μάχη. Με αξιοπρέπεια, αγάπη για τον κλάδο, ταπεινά και με σεβασμό στα εκατομμύρια ανθρώπους, ιδιοκτήτες, στελέχη, εργαζόμενους, τουρίστες. Όπως και εγώ.
Το επαναλαμβάνω λοιπόν, γιατί έτσι ακριβώς το αισθάνομαι.

Βέβαια, όταν αρχίζουν τα βραβεία, κάποιοι λένε ότι μάλλον είναι η ώρα της αποχώρησης.

Μιλτιάδης Καράτζης ο νεότερος και Κωνσταντίνος Δεριζιώτης

Όμως, σας διαβεβαιώ ότι μετά από 37 χρόνια σκληρής δουλειάς, με πολύ κόπο, αλλά και πίκρες, βραδιές σαν την σημερινή, σου δίνουν κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσεις ακόμη πιο δυναμικά. Αυτό και η αγάπη για τον Τουρισμό, για το δίκαιο, για την αλήθεια.karatzis

Φίλτατοι όλοι, αλλά φιλτάτη η αλήθεια.

Κλείνοντας, θέλω να αφιερώσω το βραβείο αυτό και να κάνω ιδιαίτερη αναφορά σε έναν άνθρωπο που μεγαλούργησε στον Τουρισμό και τα δημιουργήματά του, αποτελούν και σήμερα αντικείμενο θαυμασμού. Μας ένωσαν στενοί δεσμοί ΚΑΙ συγγένειας και όσο ζω θα θυμάμαι και θα τιμώ την μνήμη του.

Θέλω να αφιερώσω το βραβείο αυτό στον αείμνηστο Μιλτιάδη Καράτζη, που από εκεί που είναι σίγουρα θα χαμογελάει και θα χαίρεται με την χαρά μου, με την χαρά μας.

Και να πω ότι ο φιλιότσος μου που είναι απόψε μαζί μας, ο Μιλτιάδης Καράτζης ο νεότερος, βαδίζει στα βήματά του, υπό το άγρυπνο βλέμμα του Αντώνη Καράτζη, που συνεχίζει το σπουδαίο αυτό έργο.
Σας ευχαριστώ!”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *