tui
Ο CEO της TUI, Fritz Joussen

TUI: Επανεκκινεί η λειτουργία στην Κίνα με πωλήσεις πακέτων | Αναγκαία η λήψη μέτρων στην Ευρώπη

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Την λειτουργία της επανεκκινεί η TUI Κίνας και προσφέρει εσωτερικά ταξίδια προς τους πελάτες της. Τρεις μήνες μετά τη διακοπή της πώλησης των πακέτων ταξιδιών, η TUI θα παρέχει σύντομα ταξίδια προς ορεινούς προορισμούς και παραλίες μέσω των “TUI Selection”, ενώ προσφέρονται και ταξίδια προς μεγαλύτερες πόλεις.

Αυτό σημαίνει ότι ο Τουρισμός και τα ταξίδια στην Κίνα αναζωογονούνται. Ο CEO της TUI, Fritz Joussen, αναφερόμενος στην επανεκκίνηση των επιχειρήσεων στην Ασία, δηλώνει:

“Τα γραφεία μας στο Πεκίνο και τη Σαγκάη χρησιμοποιούταν και εν μέσω κρίσης, αλλά όχι για την πώληση ταξιδιών. Τώρα υπάρχει μια ξεκάθαρη ανάγκη για διακοπές και η TUI Κίνας θα επεκτείνει τις προσφορές της εντός των επόμενων εβδομάδων”.

Η Κίνα ήταν η πρώτη χώρα που επηρεάστηκε από τον Κορωνοϊό και επέβαλε αυστηρά μέτρα στην καθημερινή ζωή. Τώρα η χώρα οδεύει προς την έξοδο από την πανδημία και μία νέα κανονικότητα, ενώ ο Κινέζοι μπορούν να ταξιδεύουν εντός της χώρας. Η TUI Κίνας έχει δημιουργήσει πακέτα για τους πελάτες της κοντά στο Πεκίνο και τη Σαγκάη, αλλά και στο Sanya που βρίσκεται στο νησί Hainan. Επίσης, διατίθενται και διακοπές σε ορεινούς προορισμούς.

Η ασφάλεια των πελατών παραμένει κύρια προτεραιότητα και κατά τη σύσταση του χαρτοφυλακίου του TUI Selection δόθηκε μεγάλη προσοχή στην ασφάλεια των επισκεπτών μέσω της εκπλήρωσης των απαραίτητων standards από τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία. Τα πακέτα, τα οποία προσφέρονται προς πώληση, αφορούν πάντοτε προορισμούς, στους οποίους η πανδημία βρίσκεται υπό έλεγχο.

Στη Γερμανία και την Ευρώπη ο κόσμος φαίνεται να ενδιαφέρεται για ταξίδια παρά τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς. O tour operator αναφέρει ότι η κίνηση στις ιστοσελίδες έχει κινείται στο 90% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2019 αν και προς το παρόν τα ταξίδια δεν είναι δυνατά. Οι κρατήσεις για το 2021 κινούνται σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Ο Fritz Joussen προσθέτει:

“Πρέπει να ξεφύγουμε από την κρίση. Ο τουρισμός στην Ευρώπη χρειάζεται μια σταθερή προοπτική και ένα σταδιακό άνοιγμα των κρατών.  Η ΕΕ και τα μέλη-κράτη της θα πρέπει να αναπτύξουν ένα σχέδιο, ώστε να γίνουν οι διακοπές εφικτές και το 2020.

Αυτό θα περιλαμβάνει την επανεκκίνηση του Τουρισμού και των εναέριων ταξιδιών σε χώρες, οι οποίες έχουν σημειώσει θετική πρόοδο και επιδιώκουν την επιστροφή των τουριστών. Τέτοια κράτη είναι η Ελλάδα, η Κύπρος, η Πορτογαλία, η Αυστρία, η Βουλγαρία και οι Βαλεαρίδες”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *